دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه کمیته دانش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
جلسه کمیته مدیریت دانش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی، با حضور ریاست دانشکده، اعضای کمیته و نماینده شورای راهبری دانشگاه «زهرا زارع» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده ضمن تشکر از حضور «زهرا زارع» نماینده معاونت بهداشتی و شورای راهبری به عنوان ناظر در جلسه ماهانه کمیته مدیریت دانش، درخصوص تجربه و دانش های مطرح شده در کمیته توضیحاتی ارائه داد و طرح های جدیدی را برای ثبت در سامانه پیشنهاد داد.
سپس دکتر«مصلی نژاد» رئیس کمیته مدیریت دانش، بر لزوم ایجاد زمینه مشارکت فعال همکاران و ایجاد انگیزه آنان در ثبت ایده در سامانه سال جاری و سال گذشته صحبت و چندین دانش در جلسه با آرا اعضاء حاضر تعیین تکلیف شد.
سپس «لیلا محبی» رئیس امور اداری، از زحمات «الهام شکوه زاده» دبیر کمیته مدیریت دانش تقدیر و تشکر نمود.
سپس «زهرا زارع» گفت: این جلسه را از معدود جلسات کم نظیر کمیته دانش یاد کرد و به جمع صمیمی و همدل اعضای کمیته اشاره نمود که قضاوت عادلانه در بررسی دانش ها، باکیفیت بودن جلسه و احساس خوبی که در این جلسه حاکم بود اشاده کرد.
در پایان جلسه نیز تعدادی از دانش های ثبت شده همکاران مورد بررسی قرار گرفت که نتایج از طریق سامانه ایده به مشارکت کنندگان ارسال خواهد شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید